Titel van het artikel

Dagelijks leren we dingen bij. Een nieuwe app toont precies hoeveel energie je verbruikt of een staand overleg is effectiever dan zittend. Je kunt die dingen overigens ook gewoon negeren. Je hoeft niet op facebook of je kind uit te leggen hoe je een drone bestuurt. De wereld draait door. Toch is het soms van nut om even langer stil te blijven staan bij hetgeen je (altijd al) doet. Het komt vaak voor dat de projecten waarbij ik betrokken ben vragen om een andere aanpak, een andere mindset of andere vaardigheden. Vandaar The Manager-journey. Even rust, overzicht en inzicht.

The Manager-journey is op de eerste plaats vooral boeiend. Samen met jou bekijken we hoe breed en diep we de the journey inzetten. Zo kan het zijn dat je vooral bijgepraat wilt worden over de algemene patronen die verandertrajecten versnellen of juist vertragen. Wellicht durf je het aan om 360º gereflecteerd te worden, op het verandertraject en/of jij als persoon.

Masterclass Anders kijken, Meer zien.

The journey begint met een masterclass. Eerst lekker achterover leunen en luisteren. Patrick Vermeulen neemt je mee naar verandertrajecten in andere sectoren. Wat zijn hun vraagstukken? Het boek ‘de verankerde organisatie‘ geeft een naslagwerk om verandertrajecten op een sociaal constructieve wijze te kunnen beoordelen.

9 vragen aan 9 betrokkenen

9 personen die direct én indirect betrokken zijn bij ‘jouw verandertraject’ worden geïnterviewd aan de hand van 9 vragen. Daarna volgt de analyse en een rapport waarin de dominante patronen beschreven staan die het traject kunnen versnellen. Kies je ook voor ’24 uur met’, dan vragen we jou en deze personen om aanvullende enquêtes in te vullen.

24 uur met

Geïnspireerd door het tv programma sluit je jezelf 24 uur op in een strandtent die van alle gemakken voorzien is. Wilbur van Melick gaat het gesprek met je aan, zowel persoonlijk als zakelijk. Soms confronterend, soms meedenkend. Het kan overigens ook met teams, het krijgt dan wel een ander karakter

Bij wederzijds interesse kunnen bestuurders en managers deel uitmaken van de vakgroep ‘Anders kijken, Meer zien‘ om met enige regelmaat ervaringen te delen.